Innovatiemarkt gemeente Sittard / Geleen

Op 10 november stond het team van Mijn Werk Online op de innovatiemarkt van de gemeente Sittard / Geleen. Hier mochten we laten zien waar we staan in de ontwikkeling van het platform. Eva was er ook, met haar begeleidster Tiffany! Eva doet al werkopdrachten via Mijn Werk Online en helpt met testen. Ze kon aan iedereen goed vertellen wat haar ervaring is. En waar ze over mee heeft helpen denken voor de doorontwikkeling van de jobboard.

Het doel van de dag was om een grotere bekendheid te geven aan de digitale mogelijkheden voor cliënten, hun netwerk en begeleiding voor WMO maatwerkondersteuning voor de Westelijke Mijnstreekgemeenten. Dit werd op actieve wijze gedaan in de vorm van een battle tussen 14 teams, bij stands over onder andere Mijn Werk Online, Digicontact, Virtual Reality en Robotica. Philadelphia kon zich hier dus op zijn best laten zien, als het gaat om digitale innovatie!
Elk team bestond uit 7 personen, een mix van gecontracteerde zorgaanbieders, WMO consulenten, contractmanagers, beleids- en kwaliteitsmedewerkers en wethouders. Bij de stands konden de teams ervaring opdoen met de diverse toepassingen.