Ons aanbod

Samen met een aantal enthousiaste opdrachtgevers stelden we al een mooi aanbod van online werkzaamheden samen. Deelnemers aan Mijn Werk Online doen onder andere de volgende opdrachten:

Data-entryMultimedia
Blijven er vaak administratieve klussen liggen? Of moeten er nieuwe gegevens ingevoerd worden in systemen? Bij Mijn Werk Online hebben we ervaring met data-entry. Zo beheren deelnemers de webshops van verschillende locaties van Philadelphia. Benieuwd? Neem eens een kijkje in de webshop van De Eetkamer.

 

Fotografie en beeldbewerking
Ben je op zoek naar nieuwe beelden voor jouw bedrijf? Of kun je hulp gebruiken bij beeldbewerking? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ervaring met het maken en bewerken van productfoto’s voor de webshops van Philadelphia. Ook leveren we op aanvraag beelden voor social media.

 

Het testen van producten
Ontwikkelde jouw bedrijf een nieuw product voor mensen met een beperking? En ben je benieuwd of dit aansluit bij de doelgroep? Laat het product dan door ons testen. Verschillende deelnemers testen het product. Daarna krijg je een verslag met hun bevindingen.

 


Het testen van websites
Ben je benieuwd hoe mensen met een beperking de website van jouw bedrijf ervaren? Laat de website dan door ons testen. De ervaringen van deelnemers nemen we op in een rapport. Hiermee kun je de website verder ontwikkelen.

 

Contentcreatie en meer…Digitale dagbesteding
En we kunnen nog veel meer. Denk aan het maken van vlogs, blogs, podcasts en andere content. Of het ondertitelen van video’s, administratieve werkzaamheden en het maken van illustraties.

Heb jij een opdracht die we hier niet noemen? Neem dan contact met ons op. We kijken graag hoe we je verder kunnen helpen.