Aan de slag met Mijn Werk Online

Is digitale dagbesteding echt iets voor jou? Kom dan bij ons werken. We beginnen met de volgende stappen:

1. Aanmelden
Meld je bij ons aan door te mailen naar online-werkbegeleiders@philadelphia.nl. Je begeleider kan dit ook voor jou doen. Wij kijken dan of er direct plek voor je is. Is er geen plek? Dan kom je op de wachtlijst en hoor je het meteen als er werk voor je is.

2. Kennismaken
Samen plannen we een online kennismakingsgesprek in. Dit gesprek duurt 20 tot 30 minuten. We kunnen het gesprek ook in delen doen. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen. Wat wil je graag doen? En waar ben je goed in? Zo vullen we samen een Mijn Werk-plan in.

3. Proefperiode
Na het kennismakingsgesprek laat jouw online werkbegeleider het platform zien waarmee je gaat werken. Samen kijken jullie naar wat er al lukt achter de computer. En naar waar je hulp bij nodig hebt. Hierna start je proefperiode bij Mijn Werk Online. Tijdens deze periode maak je kennis met de online werkbegeleiders en leer je meer over het platform en de opdrachten. De proefperiode duurt 4 weken.

4. Evaluatiemoment
Tijdens het evaluatiemoment bespreek je samen met een online werkbegeleider hoe de proefperiode ging. Vond je de digitale dagbesteding leuk? En wil je graag verder met Mijn Werk Online? Dan maken jullie samen jouw Mijn Werk-plan definitief.

5. Opdracht
Nu ga je echt aan de slag. Je krijgt een opdracht met een stappenplan van een online werkbegeleider. Heb je een vraag over je opdracht? Beeldbel dan met de online werkbegeleiders tijdens het spreekuur. Zij helpen je verder. Werk je via Mijn Werk Online op een dagbestedingslocatie? Vraag dan jouw werkbegeleider om hulp.

Goed om te weten
Om te kunnen werken via Mijn Werk Online heb je een dagbestedingsindicatie nodig, zoals WMO of WLZ. Omdat we nog aan het testen zijn met Mijn Werk Online is deelnemen gratis. Ook goed om te weten: je krijgt geen salaris voor het werk dat je doet.

Wil je digitale dagbesteding via Mijn Werk Online combineren met activiteiten op een van onze dagbestedingslocaties? Dat kan. Je kunt je werk via Mijn Werk Online ook combineren met ambulante ondersteuning vanuit Mijn Netwerk.