Over ons

De komst van corona veranderde het werk van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt drastisch. Van volop meedoen in de maatschappij naar thuiszitten. Als Philadelphia vinden we ‘meedoen aan het gewone leven’ belangrijk. Daar ondersteunen we cliënten bij.

Het was dus een logische stap voor Philadelphia Werk & Begeleiding om ook digitale dagbesteding aan te gaan bieden: MijnWerk.online. Want thuiswerken en digitalisering horen inmiddels bij het gewone leven.

Maatwerk
MijnWerk.online is voor iedereen die niet fysiek naar dagbesteding of werk kan gaan en voor iedereen die het leuk vindt om thuis te werken en zelf z’n werktijden in te delen. Online dagbesteding is altijd maatwerk; we kijken naar mogelijkheden en passen het werk en hoe we dit aanbieden daarop aan.

MijnWerk.online is een online omgeving met cursussen en werkaanbod. Iedere cliënt volgt cursussen en doet werkzaamheden die bij zijn/haar wensen en doelen passen.

Begeleiding
Bij MijnWerk.online werken werkbegeleiders die enthousiast zijn over digitalisering, multimedia en robotica. Ze hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt. Zij ondersteunen bij het zo zelfstandig mogelijk uitvoeren van de werkzaamheden. Er is contact via chatten en beeldbellen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!