Updates en toekomst

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen die plaatsvinden achter de schermen bij Mijn Werk Online. Denk aan updates over de technische doorontwikkeling, nieuwe opdrachten, nieuwe opdrachtgevers en waar en wanneer we het platform testen.

 • NIEUW: Akkoord op het nieuwe design Mijn Werk Online… en nu? (17 oktober t/m november 2022)
  Uiteindelijk hebben meer dan 60 deelnemers en collega’s intern hun waardevolle feedback gegeven over het nieuwe design van Mijn Werk Online. Aan de hand hiervan hebben wij nog wat aanpassingen kunnen doen. Hier na is er akkoord gegeven op het definitieve design. Nu is het vol spanning wachten op de oplevering…
  Naar verwachting zal dit eind november / begin december zijn. In de tussentijd wordt er niet stil gezeten: van PR materialen ontwikkelen en opdrachtgevers en deelnemers werven tot presentaties geven.

 

 • Tussenoplevering nieuwe design Mijn Werk Online (28 september t/m 10 oktober 2022)
  Deze weken hebben we een tussenoplevering van ons nieuwe design. Dit willen we natuurlijk meteen testen met deelnemers op verschillende dagbestedingslocaties. Woensdag 28 september testen we bij WEC Doesburg, maandag 4 oktober bij PHLOW in Apeldoorn en maandag 10 oktober bij Twente Uniek in Nijverdal. Verder vragen we natuurlijk ook ambulante deelnemers om hun input. En nemen we de feedback van begeleiders op de dagbestedingslocaties, ambulante begeleiders en jobcoaches mee. We zijn benieuwd naar de inzichten die we hierdoor krijgen.

 

 • Doorontwikkeling front-end design – deel 1 (12 september t/m 27 september 2022)
  Als de back-end zulke mooie technische doorontwikkelingen doormaakt, kan de front-end natuurlijk niet achterblijven. We kiezen ervoor om ook het design van Mijn Werk Online een upgrade te geven. Zodat het platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk wordt voor de deelnemers.

 

 • Technische doorontwikkeling jobboard – deel 2 (5 september t/m 19 september 2022)
  De tussenoplevering is getest. Alle bevindingen nemen we mee, zodat we verder kunnen met de technische doorontwikkeling van de back-end.

 

 • Tussenoplevering technische doorontwikkeling – Testen, testen, testen… (22 augustus t/m 2 september 2022)
  We zijn nieuwsgierig naar het resultaat van alle verrichte werkzaamheden. Daarom staan er meerdere testdagen met het projectteam van Mijn Werk Online en de ontwikkelaars van Creative Orange op de planning. Deze testdagen gebruiken we om te checken of we samen de goede kant opgaan.

 

 • Technische doorontwikkeling jobboard – deel 1 (27 juni t/m 19 augustus 2022)
  We beginnen de zomer goed met de start van de langverwachte technische doorontwikkeling van het jobboard. Het jobboard gaat ook een nieuwe uitstraling krijgen…